Over Asperitief 25 feb 2024

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

25 feb

Asperitief 25 feb 2024

We nodigen je graag uit op ons tweede A(s)peritiefje.

Dit jaar geen poëzie, maar literatuur. En omdat het nog steeds valentijntjesmaand is: ietwat ondeugende literatuur.

Frank Degruyter vertelt ons - op zijn eigen fijnzinnig-humoristische wijze - enkele verhalen uit de Decamerone van Giovanni Boccaccio.Verhalen waarin passie, erotiek en ontucht centraal staan. Verhalen over de waanzin die veroorzaakt wordt door verliefdheid. “Warme” verhalen dus, maar steeds met een knipoog. Vertellingen waar sensualiteit en humor elkaar vinden.

zondag 25 februari 2024 van 10:00 uur tot 13:00 uur

A (S) P E R I T I E F J E

FRANK DEGRUYTER: DECAMERONE

FDG

Net als wijn en humor zijn erotiek en sensualiteit van alle tijden. Ook zo in de tijd van de heerlijke Italiaanse verteller Giovanni Boccaccio en zijn verhalenbundel Decamerone.

Frank prikkelt onze verbeelding met deze verhalen waarin passie, erotiek en ontucht centraal staan. Vertellingen zijn het waar sensualiteit en humor elkaar vinden.

Kom, luister en geniet, proef van de verboden vruchten en droom over wat er misschien ooit nog van komt.

Frank Degruyter is een professioneel spreker, verteller, acteur, docent, regisseur. Hij heeft een hart voor taal. Voor woorden en klanken, voor betekenis en raadsel, voor taalspel en woordkunst. Zijn instrument is zijn stem. Die stem laat hij praten en zingen, roepen en fluisteren, verleiden en protesteren. Frank bewerkt bestaande teksten en verhalen of schrijft zijn eigen materiaal, steeds gekleurd met fijnzinnige humor.

Praktisch:

 

 

 

 

 

 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 12,00
Standaard € 15,00

Info: Martin Peleman

email: martin.peleman@telenet.be

tel.: 09 281 09 67

Labels: Activiteit